Αρχική Εταιρικό Προφίλ Διαχείριση Στόλου Οχημάτων Επικοινωνία Demo Υποστήριξη   Είσοδος Μελών    
 
Τηλεματική
Βρίσκεστε εδώ : » Αρχική / Υπηρεσίες / Τηλεματική

 

Το νευρικό σύστημα της μεταβιομηχανικής κοινωνίας - η τηλεματική - ο συνδυασμός υπολογιστών και τηλεπικοινωνιών σε μεγάλης κλίμακας δίκτυα, περιλαμβάνει κάθε είδους μεταφορά δεδομένων μεταξύ συστημάτων, υποστηρίζοντας εντυπωσιακές και χρήσιμες εφαρμογές στις ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις, βελτιώνοντας τις υπηρεσίες. Το internet, χαρακτηριστικό παράδειγμα τηλεματικής, με την άνθιση που γνωρίζει τα τελευταία χρόνια, δίνει ώθηση στην ανάπτυξη  και παροχή νέων υπηρεσιών, όπως η μετάδοση πολυµέσων και η τηλεδιάσκεψη µέσω του διαδικτύου.

Στο άμεσο μέλλον είναι βέβαιο ότι οι τηλεπικοινωνίες θα χρησιμοποιούνται περισσότερο για να μεταφέρουν δεδομένα από υπολογιστή σε υπολογιστή παρά για να μεταφέρουν την ανθρώπινη φωνή. Αυτός ο χείμαρρος πληροφοριών που θα ταξιδεύει αστραπιαία, μέσω των δικτύων υπολογιστών, θα είναι πακεταρισμένος σε διαφορετικές "φορτωτικές", έτσι ώστε τα "πακέτα" να φτάνουν αναλλοίωτα στον τελικό χρήστη, με τη χρήση ειδικών προγραμμάτων διόρθωσης λαθών.
Η τηλεπληροφορική, ο συνδυασμός συστημάτων Hardware όπως δίκτυα υπολογιστών, modem επικοινωνίας κ.α. με το κατάλληλο Software που επεξεργάζεται τα δεδομένα και τις πληροφορίες, αποτελεί το "εργαλείο" του σύγχρονου ανθρώπου που ζει στην εποχή της επανάστασης της πληροφορικής της μεταβιομηχανικής κοινωνίας και απαραίτητο πλέον "μοχλό" κάθε σύγχρονης επιχείρησης.
Η Spidersat σχεδιάζει, κατασκευάζει και υλοποιεί νέες εφαρμογές στο χώρο της τηλεματικής με στόχο την βελτίωση των υπηρεσιών των επιχειρήσεων.
 
Copyright © SpiderSat.gr. All rights reserved