Αρχική Εταιρικό Προφίλ Διαχείριση Στόλου Οχημάτων Επικοινωνία Demo Υποστήριξη   Είσοδος Μελών    
 
Συσκευές GPS Οχημάτων
Βρίσκεστε εδώ : » Αρχική / Προϊόντα / Συσκευές GPS Οχημάτων
FM 1000
Είναι ένα μικρό και ελαφρύ τερματικό GPS/GSM το οποίο ανιχνεύει και στέλνει τις συντεταγμένες GPS μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας GSM/GPRS. Η συσκευή αυτή είναι ιδανική για τον γρήγορο και εύκολο εντοπισμό της θέσης των οχημάτων που διαθέτουν θύρα CAN OBD II.
   
FM 1100
Είναι ένα μικρό και ελαφρύ τερματικό GPS/GSM το οποίο ανιχνεύει και στέλνει τις συντεταγμένες GPS μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας GSM/GPRS. Η συσκευή αυτή είναι ιδανική για γρήγορο και εύκολο εντοπισμό της θέσης των αυτοκινήτων, φορτηγών, βυτιοφόρων και ειδικών οχημάτων.
   
FM 1202
Η συσκευή FM 1202 είναι ένα τερματικό, με το εξελιγμένο σύστημα GLONASS/GPS και συνδεσιμότητα GSM/GPRS, το οποίο ανιχνεύει και στέλνει τις συντεταγμένες GPS, μαζί με άλλα δεδομένα, μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας GSM/GPRS. Η συσκευή αυτή είναι αδιάβροχη και ιδανική για γρήγορο και εύκολο εντοπισμό της θέσης μοτοσυκλετών, ATV, σκαφών, πλοίων.
   
FM 5300
Η FM 5300 είναι ένα προηγμένο τερματικό, με σύστημα GLONASS/GPS και συνδεσιμότητα GSM/GPRS, το οποίο ανιχνεύει και στέλνει τις συντεταγμένες GPS, μαζί με άλλα δεδομένα, μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας GSM/GPRS. Η συσκευή αυτή είναι ιδανική για γρήγορο και εύκολο εντοπισμό της θέσης αυτοκινήτων, φορτηγών, βυτιοφόρων και ειδικών οχημάτων.
   
| 1 |
εμφάνιση ανά
 
Copyright © SpiderSat.gr. All rights reserved