Αρχική Εταιρικό Προφίλ Διαχείριση Στόλου Οχημάτων Επικοινωνία Demo Υποστήριξη   Είσοδος Μελών    
 
Εταιρικό Προφίλ
Βρίσκεστε εδώ : » Αρχική / Εταιρικό Προφίλ

Η Spidersat αποτελεί σήμερα ένα κορυφαίο πάροχο λύσεων διαχείρισης στόλου για κάθε μεγέθους επιχειρήσεις, Xρησιμοποιεί λογισμικό προσαρμοσμένο στις εκάστοτε ανάγκες. Οι εφαρμοσμένες λύσεις προσφέρουν σε πραγματικό χρόνο απεικόνιση της δραστηριότητας, μειώνοντας το κόστος λειτουργίας και βελτιώνοντας την εξυπηρέτηση των πελατών.

Η τηλεματική υπήρξε ιστορικά ο κύριος τομέας δραστηριότητας. Σημαντικό ρόλο κατέχει και ο τομέας του βιομηχανικού αυτοματισμού προσδίδοντας ιδιαίτερη δυναμική και πλεονεκτήματα στην εταιρία.

Ιδρύθηκε το 2008 με γραφεία στη Κύπρο και στην Ελλάδα και έγινε η ταχύτερη αναπτυσσόμενη εταιρία συστημάτων διαχείρισης στόλου με βάση το GPS.

Η Spidersat με την πιο ολοκληρωμένη, πρωτοποριακή γκάμα προϊόντων στην Ελλάδα και Κύπρο στηρίζει τους επαγγελματίες όχι μόνο με τις καλύτερες τιμές της αγοράς αλλά και συμβουλευτικά με αναγνωρισμένους μηχανικούς για καινοτόμα projects με βάση το "στήσιμο" νέων εφαρμογών.

Το τμήμα Telematic Services σχεδιάζει, υλοποιεί και ελέγχει την αποτελεσματική και αποδοτική ροη πληροφοριών και υπηρεσιών, από το σημείο της προέλευσης τους ως το σημείο παράδοσης, ώστε να εξασφαλίζει τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της. Aποτελεί το νέο concept της εταιρίας και είναι ο λόγος για τον οποίο, με μια επίσκεψη μας στο χώρο σας, θα καταστεί σαφές το γιατί πιστεύουμε πως θα καινοτομήσουμε στη δραστηριότητα αυτή αλλά και θα σας είναι πασιφανή τα εχέγγυα που θα δικαιολογήσουν την επιλογή σας, σε σύγκριση με άλλες εταιρίες του χώρου.

Οι λύσεις που παρέχει η εταιρία έχουν σχεδιαστεί για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών που προσαρμόζονται ανά περίπτωση στις ιδιαίτερες ανάγκες τους με επίκεντρο:

  • Τη βελτίωση της εξυπηρέτησης πελατών
  • Την απεικόνιση και διαχείριση στόλου χωρίς τη αγορά ειδικού server, μέσω internet  από PC, Tablet, Smartphone
  • Τη μέγιστη βελτιστοποιήση επιδόσεων εργασιών σε πραγματικό χρόνο

Η εταιρία χειρίζεται όλα τα τεχνολογικά θέματα έτσι ώστε οι πελάτες μας να εστιάζονται στην αύξηση των εσόδων και της κερδοφορίας τους και στη μείωση του κόστους λειτουργίας της επιχείρησης τους.

Οι ιδιοκτήτες απολαμβάνουν

  • αύξηση της παραγωγικότητας
  • αύξηση εσόδων
  • μείωση λειτουργικών εξόδων
  • σημαντική εξοικονόμηση καυσίμων
  • εξάλειψη φαινομένων παραμέλησης συντήρησης οχημάτων
  • σε πραγματικό χρόνο εντοπισμό και αποστολή εντολών στα οχήματα
  • παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες σας

Μέσω του πλήρες παραμετροποιήμενου λογισμικού, μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο του στόλου των οχημάτων στα χέρια σας.

 
Copyright © SpiderSat.gr. All rights reserved