Αρχική Εταιρικό Προφίλ Διαχείριση Στόλου Οχημάτων Επικοινωνία Demo Υποστήριξη   Είσοδος Μελών    
 
Αισθητήρες
Βρίσκεστε εδώ : » Αρχική / Προϊόντα / Αισθητήρες
Θερμόμετρα
Θερμόμετρο.Θερμόμετρο με αισθητήρα για μέτρηση θερμοκρασίας, απόλυτα αδιάβροχο. Κατάλληλο για βιομηχανίες τροφίμων, με εύρος μέτρησης από -40 ~ 120°C. Διατίθεται με ενσωματωμένο αισθητήριο DALLAS.Διατίθεται με προστατευτικό κάλυμμα απόλυτα αδιάβροχο.
   
Μπουτόν πανικού
Μπουτόν πανικού.Κουμπί μπουτόν πανικού χωνευτό inox διακόπτης συναγερμού. Καλαίσθητο με εξωτερική εμφάνιση inox και εύκολο στην τοποθέτηση. Διαθέτει συγκράτηση όταν πιεστεί με έξυπνο σύστημα επαναφοράς με το χέρι.
   
IButton
IButton.Οι συσκευές IButton είναι μικρές, ανθεκτικές με μοναδική ψηφιακή διεύθυνση. Προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών για να παραδώσετε ή να εγγράψετε δεδομένα, όπου τα άλλα προϊόντα δεν μπορούν.Το IButton θα μειώσει το κόστος για καταγραφή δεδομένων θερμοκρασίας και υγρασίας, έλεγχο πρόσβασης, εντοπισμού περιουσιακών στοιχείων, και των ηλεκτρονικών μετρητών
   
Διακόπτης πόρτας
Μαγνητική Επαφή Βαρέως Τύπου.Υλικό κατασκευής: αλουμίνιο Ιδανική για πόρτες ψυγείων,μεταλλικά ρολά και σημεία με μεγάλα ανοίγματα. Διαθέτει ενισχυμένο καλώδιο 60εκ. με μεταλλικό σπιράλ, ανθεκτικό σε μεγάλα βάρη.
   
| 1 |
εμφάνιση ανά
 
Copyright © SpiderSat.gr. All rights reserved